keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Ei kuntoilua tänään. Tulevia juttuja.

Eilisestä kommentistani huolimatta en sittenkään pääse tänään kunnolla kuntoilun flow-fiiliksiin. Olin unohtanut, että olin järjestänyt itselleni konsertti-illan tänään. Ei, se ei ole se Queen konsertti vaikka sitäkin kyllä haluaisin mennä katsomaan/kuuntelemaan. Kyseessä on Turun konserttitalolla järjestettävä Akademiska Orkestern Schumann ja Sibelius konsertti. Konserttitalon tapahtumat.
Myöhemmin tällä viikolla aion ehdottomasti kyllä suorittaa perus-kunto-harjoitus-testin itselleni. Tähän kuuluu pitkähkö lenkki Turun upeissa saaristomaisemissa Hirvensalon ja Kakskerran polkupyöräreiteillä. Myös jonkinlaista lihaskuntoa olisi varmaankin hyvä harjoittaa. Ei näillä spageteilla kovinkaan montaa kilometriä mennä. Tästä tietenkin myöhemmin lisää, kuvien kera.

/Kalle


Klikkaa alla olevaa linkkiä "lisätietoja" niin pääset katselemaan tulevia juttuja blogissamme.



Tällä viikolla tai viimeistään ensiviikon alussa kerromme tarkan matkasuunnitelman, jota yritämme myös noudattaa niin orjallisesti kuin vain mahdollista. Tähän tietysti vaikuttavat kaikki matkalla tapahtuvat kommellukset joita odotamme innolla ja kauhulla.


Myöhemmin kuukauden aikana yritämme saada aikaan hieman interaktiivisuutta sivuillemme. Lähinnä kysymysten ja ehdotusten muodossa. Mitä haluaisitte meidän kokeilevan ennen matkalle lähtöä, liittyen kuntoiluun, ruokavalioon tai johonkin muuhun. Tai jotain hulluja kuntoilureitteja pyörillä mentäviksi. Kaikki hyvät ehdotukset yritetään toteuttaa.

Edellä mainittu "kysymykset ja ehdotukset"-osio jatkuu kunhan olemme matkalla.

Testejä !!! Paljon testejä. Mitä enemmän saadaan sponsoreita tai vaikkemme saisi ollenkaan niin järjestämme kaikenlaisia testejä tyyliin Mythbusters. Esim. Toimiiko armeija-aikana paljon mainostettu vesi+sokeri+suola-juoma hyvänä nesteyttäjänä matkalla. Proteiinipatukka-testi ja muita vastaavia. Tässäkin otamme ehdotuksia vastaan.

Tämänhetkisestä laitteistosta (eli *piip*mankeleista) tulee selostus ja kuvia. Tämä on tietenkin se tärkein osa-alue jota yritämme parantaa hankkimalla matkalle vähän urakkaan sopivammat välineet.

Lisää sisältöä aina sitä mukaa kun sitä keksitään. 


/Kalle





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti