lauantai 21. huhtikuuta 2012

Varustemäärä kasvaa/ Utrustningen ökar



Eilen tuli tehtyö pari löytöä. Vauhti/matka/kalorimittari löytyi puoleen hintaan, ja kun kaupassa oli vielä kaikki pyöräilytarvikkeet -15%, ei paha. Sen lisäksi ostin muovisen juomapullotelineen...

Matkamittari on merkkiä cat eye ja mallia velo 8. Minulla on joskus aikaisemmin ollut cat eyelta pyörälamppu, silloin väitettiin että merkki oli laadukas. No, eipä siinä lampussa mitään vikaa ollutkaan, joten ajattelin, että voisinhan minä tätäkin kokeilla.






En ole vielä asentanut härveliä, saatte lukea siitä kamppailusta myöhemmin. Ajatuksenani on myös kirjoittaa jonkinlainen arvostelu siitä myöhemmin. Olen hieman skeptinen tuolle teippikiinnityssysteemille, ehkä olen vanhanaikainen, mutta ruuvi olisi mielestäni luotettavampi...

Vesipullo teline onpi tuommoinen, siitä ei voi muuta sanoa kuin, että se luultavasti pitää juomapullon käden ulottuvilla ja se on muovia ja musta.

//Johnny

Nojaa, igår gjorde jag några fynd. Jag köpte en hastighets/distans/kalorimätare för halva priset, dessutom fick jag ytterligare -15% för den, inte illa. Dessutom köpte jag en dryckflaskehållare.

Fart mätaren är av märket cat eye och modellen velo 8. Jag hade nångång i min bardom en syckellampa av samma märke. Då påstods märket representera kvalitet, så jag tänkte att jag provar denna manick på skoj.

Jag har inte ännu installerat grejen, den kampen får ni läsa om senare. Jag kommer även att skriva en kort recension om dens användning och vilka nyckfullheter jag finner.

Vattenflaskan finns det inte mycket att berätta om, den är av plast och svart, men den torde uppfylla sin funktion.
//Johnny

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti