sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Huoltamista...

Nonih, nyt tuli tehtyä se kauan vaadittu pyörähuolto uudet kamat on asennettu ja übertool testattu sekä hieman säätöä tullut tehtyä. Ulkona auringonpaisteessa olikin mukava tehdä näitä ihan käytännön asioita.

Toimi hyvin kunnes crc liuotti teipin liiman... sen siitä saa kun hukkaa tavaraa...

Siinä se nyt sitten on, täydessä toiminnassa.

Eipä minulla oikeastaan ollut muuta kuin etujarrun säätö sekä vähä pesemistä ja lokasuojien tiukentamista. Biketooli olis hyvin riittänyt, ellei jotkut mutterit olisi olleet hieman liian haurasta terästä ja ellei joihinkin ruuveihin olis tarvinnut kahta jakoavainta.

Go Biketool!
Tosiaan löytyy lenkkiavain ainakin tähän tehtävään vaadittuihin ruuveihin.

Tässä vaiheessa oli kuitenkin, mutterin haurauden takia, vaihdettava jakoavaimeen.

 
ONKO MAKEEMPAA JUOMAPULLOTELINETTÄ OLEMASSA!?!?!?! NO EI  OLE!!!

 Pyörässäni kun ei ole vaihtajaa tai muutakaan kovin teknistä härveliä niin en voi varmaksi sanoa että siitä löytyy kaikki tarpeellinen. Mutta lähestulkoon jokatapauksessa, siinä on pieniä kuusikoloavaimia joiden epäilen sopivan esim. vaihtajan säätöön. Kätevä laite kuitenkin, joskin, kuten kaikissa monityökaluissa, härvelin koko häiritsee joidenkin osien kiinnittämisessä ja joidenkin ruuvien kiristämisessä. Veikkaisin kuitenkin että siinä on tarpeeksi tavaraa jotta uskaltaa luottaa siihen pidemmällä matkalla, tosin kannattaa ottaa mukaan toinen jakoavain, varmuuden vuoksi.

Nyt lyhyelle lenkille!

Auf Wiederlesen!
/Johnny



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti