lauantai 28. huhtikuuta 2012

Se lupaamani ohje karttatelineen amistelemiseen :) - Pynjapynjapynjapynja


1. Tee kiinnitysreiät sopiviin kohtiin. Tarkista ensin pyörätangon muoto etc. / Gör hål på rätt platser i paffbiten. Kolla formen på styrstången etc.




2. laita pahvipalanen muoville ja leikkaa kulmat näin. / Sätt paffbiten på plasten och klipp hörnen så.


3. Jätä reilusti muovia alareunaan, käytät sitä kiinnittääksesi muovitaskun. / Lämna extra plast på nedresidan, du kommer att fästa plastfickan med det.


4. Tee reiät muovin läpi alapuolelle. / Gör hål i nedresidan av plastet.


5. Leikkaa sopivanpituiset pätkät rautalankaa (tankopitimet, 3kpl) / Klipp 3 passligt långa järntrådsstumpar (du fäster ställningen i styrstången med dessa).


6. Tee niistä lenkt ja lävistä muovi. HUOM! siltäpuolelta millä ei ole muovia, näin ollen yläpuoleen ei tule reikiä ja sen on (toivonmukaan) vesitiivis. / Böj dem till länkar och kör dem genom plasten obs! gör det så att länkarna blir på sidan utan paff. Då får du (hoppeligen) en vattentät yta.


 7. Käännä yläpuoli muoville niin, että pahvi peittyy ja leikka nurkat kuten ensimmäisessä vaiheessa. / Vänd översidan på plasten så att allt paff täcks och klipp hörnen som i fas 1.


Pitäisi näyttää tältä. Tuossa on toi muovi tasku päällä./ borde se ut så här, plastfickan ligger ovanpå.

 8. Avaa muovitasku ja käännä ylijäämä muovi (vaihe 3) sen sisälle ja paina. / Öppna plastfickan och vik kontaktplasten in i den och tryck.



9.Jos se ei tartu kunnolla ha rulla pakkausteippiä ja hoida homma kotiin. / om det inte häftar, sök packtejp och få det undan.



10. Teippaa muovitaskun suljetut sivut kiinni kunnolla. / Tejpa fast de slutna sidorna av plastfickan ordentligt.


11. Printatkaa kartta ja laittakaa paperiliittimet( tai hiuspinnit) muovitaskun kahteen avoimeen sivuun jotta kartta ei lennä tiehensä. / Printa en karta och fäst gem på plastfickans öppna sidor så att kartan inte kan flyga iväg.



12. Väännä koukut rautalankoihin, käytä mielellään pihtejä. / Vrid krokar på järntrådarna, använd helst tänger.

13. Yritä kiinnittää se ja huomaa, että intuitiosi on taas pettänyt! Yksi lenkki on liian lyhyt.../ Försök fästa ställningen och märk att din intuition har svikit dig igen! En länk är för kort...

14. Menetä hermosi! / Tappa nerverna!

15. Kiroile ääneen, et jaksaisi hakea lisää tarvikkeita kotoa. / Svär högt, du har inte lust att hämta till delar hemifrån.



16. Improvisoi, ota yksi paperiliitin (niitähän oli kolme) ja laita se koukkujen väliin. / Improvisera, ta ett gem och lägg det mellan krokarna.

the kartografers delight*

SUCCESS!! / NYSSEONVALMIS!! / FÄRDIG!!

Ja ei muuta kuin uudestaan eksymään!

Nauttikaa keväästä...kun vielä voitte! Kohta alkaakin kesä! ;) 

/Johnny

*No patent pending. Replication will not be condemned nor brought to justice within the USA or elsewhere.*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti