perjantai 27. huhtikuuta 2012

Vantaa Hotelli-treeni 25.4-26.4

Jeppis, Niinkuin aiemmin olin luvannut niin tässä sitä treeniä hotellilta. Oikeastaan halusin vain tietää, että voiko hotellin "punttiksella" treenata oikein kunnolla vai onko laitteet yhtä hyviä kuin armeijan kuntoilulaitoksen leuanvetotanko sekä penkki ilman kaikkia painoja.
Vastaus oli, että kyllä voi. Ainakin kohtuullisen hyvin. Laitteet olivat aika uusia ja hyväkuntoisia ja uskoisin, että hotellin asukasmäärään sopiva kappalemäärä.
Hyvä puolentunnin treenaus jossa spotterina/ohjaajana toimi kuvaajantöitä tuplatöinä tehnyt Romaric Lavastre. Ystävämme hypermarketista jonka vankka usko matkamme onnistumiseen antaa voimia meille molemmille.

Alkulämmöt
Alkulämpö hankittiin turvallisesti stationary bicycle exercsising apparatuksella.
Mittari antoi aika hassuja lukemia koko polkemisen ajan.
  • Heartrate 192 
  • Distance 2 wattia (en tiedä miten tuo pitäisi tulkita)
  • Kcalories 210kcal (aika pirun hyvin kun kuitenkin olin siinä vaan sen kymmenen minsaa)

Pump it !!!

 Hyvän alkulämmön jälkeen vedettiinkin sitten jo vähän tiukempaa settiä.
Ei ollut paljon käsissä  kun ei vaan noussut, mutta kyllä senkin sai jo tuntumaan.

Lattialla oli kyllä 30kg painot (1kpl 30kg) joita koitin nostaa, mutta se alkoi näyttää aika säälittävältä niin päätin lopettaa.
Varsinkin kun Rompe otti ja nosti ne aika kevyesti. "Ain't no thang"... dammit.

Lopuksi vielä vähän perus hauiskääntöjä.
Hauiis !!

Siinä se sitten olikin se treeni. Ei me siellä kovinkaan kauaa oltu. Ehkä 30 min kokonaisuudessaan, mutta kyllä siinäkin jo ihan hyvän hien sai aikaan. Saunaan sitten tiputtamaan nestepainoa.

Kovan treenin jälkeen on tietysti hyvä vähän rentoutua joten suunnistimme saunan kautta "hieman" nostamaan aerobista kuntoa hotellin diskon tanssilattialle.
The hero

Hotellilla oleskelussa voi siis tehdä muutakin kuin vain istua ja möllöttää huoneessa. Useimmista hotelleista löytyy sekä kuntosali ja ehkä jopa uima-allas joita voi hyödyntää. Virkistää.

/Kalle


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti